Minden időnek és korszaknak megvan a maga szépsége és jó oldala, még a mindennapi nehézségek ellenére is. Egyik legcsodálatosabb dolog a múlt hagyományait megőrizni és gyakorlatba ültetni a jelenben is. A kelt tésztából való ételek készítése már elég régre nyúlik vissza, azonban kevés az a hely, család, ahol megmaradt és át lett adva ez a tudás egyik nemzedékről a másikra. Mára igen divatos és hasznos az autodidakta tanulási mód. Tóthné Libor Mária segítségével házipékek lehetünk, elsajátíthatjuk a fontosabb lépéseket otthon, a jó receptek és a tippek szerint.
Ha szeretet, türelem és tanulási vágy megvan bennünk, akkor igazán jó eredményeket érhetünk el. Tóthné Libor Mária jó néhány éve tett szert erre a tudásra és mára már nagyon sok tanulni vágyó pékkel megosztotta mindezt. Tóthné Libor Mária esetében sem közvetlenül „öröklődött” ez a fajta tudás, hanem az érdeklődése és kitartása eredményeként sajátított el mindent. Ezzel arra bíztat minden kezdőt, hogy fogjon neki az otthoni sütésnek, hiszen minden tudását szívesen megosztja a nagyszerű receptkönyvei és gasztroblogja által.
yatoo hozzászólásai