A hagyomány és az új ötletek találkoztatása a gasztronómiában is csodás eredményekhez vezethet, ezt bizonyítja a tőkehal alapanyagú fűszeres húskrém is.

A több mint 20 éve működő, rég feledésbe merült recepteket újragondoló francia családi vállalkozás, a La Paimpolaise első osztályú terméke a mesterséges hozzávalók teljes mellőzésével készül, olyan ínyencségek felhasználásával, mint a Guémené füstölt kolbász, az algasaláta, illetve a tengeri vörösmoszatokból nyert agaragar.

Az egzotikus kreáció főszereplője az ásványi anyagokban, fehérjében és Omega-3 zsírsavakban gazdag sávos tőkehal szálkamentes, krémes változatban, amit a kisebb gyermekek is bátran fogyaszthatnak, akár felnőtt felügyelete nélkül is. Mivel ez az egészséges élelmiszer huzamosabb ideig eláll, iskolába vagy osztálykirándulásra is nyugodtan csomagolhatunk a csemeténknek tőkehalas szendvicset, friss zöldségekkel, fokozva a vitaminok hatását.

Ha pedig azt szeretnénk, hogy a legfiatalabb családtagjaink nassoláskor se ártsanak a szervezetüknek, kínáljuk meg őket tőkehalas krémbe mártott algás tortillachipsszel!