A helix piercing a fülkagyló külső felső szélére helyezhető testékszer, ami általában orvosi acélból vagy titánból készül. A fülporc átlyukasztása nem túl fájdalmas, de ügyelni kell arra, hogy a bőr ne váljon le a porcról és ne keletkezzen zúzódás.

A helix piercing vastagsága általában 1,2 mm vagy 1,6 mm. Ez a testékszer trend tökéletesen kiemeli az egyéniséget és a stílust. Az ekszerem.hu webshop exkluzív választékot kínál az egyszerű dizájntól a szemet gyönyörködtető alkotásokig. Válassz a karikák vagy kreatív kapcsok közül!

Ezek a piercingek nem csupán kiegészítők, hanem a személyiség kifejezői is. Alkalmasak a mindennapokra és a különleges alkalmakra egyaránt. A kollekciónkban különös figyelmet fordítunk a minőségre és a kényelemre, hogy mindkét világból a legjobbat kínálhassuk: stílusos eleganciát és garantált biztonságot.

Merülj el a helix piercing kínálatunk sokféleségében és találd meg a tökéletes darabot, ami kiemeli az egyediségedet és különleges megjelenést kölcsönöz! Meríts ihletet a helix piercingek világából és találd meg a hozzád illő ékszert!