J.Fenzi parfüm
J.Fenzi parfüm

A kevesebb néha több, és ez igaz majdnem minden kozmetikai termékre. Az illatszerekből elég egyet-kettőt permetezni a fülek mögé, ugyanis az illatfelhő nagyon is taszító lehet. A J. Fenzi parfüm a www.akciosillat.hu weboldalon vásárolható meg. Aki Budapesten él, és személyesen szeretné átvenni a kiszemelt produktumot, az megteheti a Westend City Center bevásárlóközpontban.

Ezek a termékek tulajdonképpen ismert, drága kölnik utánzatai. Tehát az odor azonos, a különbség csupán annyi, hogy a pénztárca vastagabb marad. A J. Fenzi parfüm női és férfi illatszereket is lemásolt, így a választék rendkívül széles. A legjobb, ha nem első szaglás után dönt valaki egy szimpatikus illat mellett.

Az első illatárnyalat ugyanis a permetezéskor jelentkezik, fél óra múlva ez jelentősen finomodik, míg a harmadik intervallum a fújás után 2-3 órával érkezik el. Valójában ez utóbbi a parfüm igazi illata. Ha ez is kellemes, akkor le kell rá csapni. A J. Fenzi parfüm népszerű aromái a saját és a környezet kedélyét is jelentősen befolyásolják.