Szemetes

A lakás otthonossága legalább olyan fontos, mint a praktikus megoldásai. Mindenki olyan használati tárgyakkal szeretné körülvenni magát, amelyek könnyen kezelhetőek, de jól is mutatnak. A Curver szemetes bármilyen környezetbe diszkréten beleolvad, modern tervezésének köszönhetően, akár mutatós eleme is lehet a helyiségnek. Napjaink lakáskultúrája megköveteli a harmóniát a színek és a stílusok között, ami az igen gazdag felhozatallal könnyedén megoldható.

Manapság már nem kell egyetlen formára vagy néhány színre hagyatkozni, hiszen a gyártók igyekszenek az állandóan növekvő vásárlói igényeknek megfelelni. A Curver szemetes kukák számtalan árnyalatban és kivitelben megvásárolhatóak, így a fémhatású pedálostól kezdve, a billenő fedeles mintáson keresztül a szelektív típusig, minden megtalálható.

A gyártó jól látta, hogy egy ilyen banálisnak tűnő használati tárgy, mint a szemetes, jól kell mutasson is. Miért ne köszönhetnének vissza az aktuális trendek a kukák színeiben? A tervezésnél a fő szempont a könnyű és higiénikus használhatóság volt.