Hasznos fügelevél
Hasznos fügelevél

Amikor valamilyen betegség lesz úrrá a testünkön, akkor nem kell feltétlenül egyből a gyógyszertárba rohanni. Természetesen nem árt egy kezelőorvos tanácsa, de amennyiben van rá lehetőség, térjünk át a természetes készítmények alkalmazására. Nem mindegy ugyanis, hogy egy nagy rakás vegyipari eljárással előállított tablettát veszünk be, vagy éppen fügelevél kivonatot alkalmazunk, ugyanolyan hatékonysággal.

A részletek érdekében tanácsos több tanulmányt és leírást is elolvasni, valamint konzultálni olyan szakemberekkel, akik objektívan állnak a kérdéshez és nem utasítanak el azonnal mindent, ami természetes. A fügelevél egy igazán sokoldalú gyógynövény, aminek rengeteg jó tulajdonsága van.

Mindenekelőtt anti-diabetikus tulajdonsága figyelemreméltó, ugyanis alkalmazása mellett, a cukorbetegeknek kevesebb inzulinra lehet szükségük. Ezen kívül növeli az energiát, erősíti a csontokat. A fügelevél pépesítve nagyon könnyedén alkalmazható bőrápolóként, mitesszerek és pattanások ellen. Tegyünk egy próbát, mert megéri!