Professzionális softbox

Tűnődött már azon, hogy miért nem sikerülnek olyan tökéletes fényképek Önnek, amikor épp olyan géppel fotóz, mint a profik? A siker titka a megfelelően alkalmazott softbox, amely segítségével gyerekjáték a szebbnél szebb fényképek készítése.

A softbox segítségével egy nagyon lágy fényhatást nyerhet a stúdióban, amelynek köszönhetően a modellt körülvevő árnyékok is elhalványodnak, magasabbá téve a kép minőségét. Ezt a kiváló szerkezetet ugyanúgy használhatják rendszer, mint stúdió vakuhoz is.

Méretükben és formájukban különbözhetnek egymástól az eltérő rendeltetésű softbox típusok, attól függően, hogy mit szeretne elérni az alkotó. A négyzet alakú az ablakból beszűrődő fény hatását kelti, az alany szemén visszaverődve, míg a nyolcszögű változat a természetes,

Napból jövő fényre emlékezteti a szemlélőt. 100×100 cm nagyságig a softbox összecsukható, így könnyedén hordozható és könnyen összeszerelhető bárhol. Használja Ön is ezt a fantasztikus találmányt, hogy modelljei mosollyal az arcukon távozhassanak a stúdióból, hiszen az elégedett kuncsaftnál nincs fontosabb egy művész számára!