Strapabíró az Overade sisak
Strapabíró az Overade sisak

Rengetegen több ok miatt is hanyagolják a megfelelő, védelmi biciklis sisak hordását. Ide sorolható a tény, hogy a tekerés után, pihenés közben nincs mit kezdeni vele, és sokszor az ember a kezében tartja, illetve az is negatívum egyesek szerint, hogy roppant kényelmetlen. Mindez elfelejthető a forradalmi Overade sisak révén, amelyik abszolút korszerű és modern a tervezésének, kialakításának köszönhetően.

De pontosan mi is ezen kiegészítő titka? Nos, a sajátos szabadalmaztatott mechanizmusnak hála, az Overade sisak egyszerűen összehajtható és nyugodtan eltehető a táskába vagy épp a hátizsákba. Azonban nem kell azt hinni, hogy emiatt a praktikus jelleg miatt a maximális védelem nem adott.

Az Overade sisak abszolút véd a nagyobb ütésekkel szemben is, ezáltal ez egy teljes értékű védelmi, biztonságot garantáló kiegészítő marad. Sőt, sokak szerint ez sokkal kényelmesebb és könnyebb, mint egy megszokott típus, ezért azok is viselhetik, akik semmiképp sem tűrik meg a hagyományos modelleket a fejükön. Ajánlott hát esélyt adni az Overade sisak terméknek.