Robotporszívó
Robotporszívó

Vannak néhányan, akik kifejezetten szeretnek porszívózni, de a legtöbb háztartásban komoly konfliktusforrást jelent a kérdés, hogy éppen ki a soros ezen feladat ellátásában. Egy robotporszívó azonban megoldhatja a problémát, és könnyen kiküszöbölhetjük általa a házimunka generálta nézeteltéréseket.

Ugyanis a robotporszívó képes teljesen önálló munkavégzésre, amelyet egyetlen beállítás, telepítés után mindig ugyanolyan hatékonyan és profin fog végrehajtani. Még maga a beprogramozás sem egy bonyolult dolog, hiszen csak azt kell megmondanunk, hogy melyik napokon és milyen órában akarjuk, hogy munkába álljon, valamint be kell táplálnunk, hogy melyik az a terület, ahol mozoghat.

Ha zárt helyiségben alkalmazzuk, akkor akár korlátozás nélkül is útjára engedhetjük, de ha be tud menni olyan szobákba, termekbe, ahol nem szeretnénk, hogy sertepertéljen, akkor infrafallal megjelölhetjük a válaszfalat. Minden más a robotporszívó érzékelőire hárul, melyek segítségével a legoptimálisabb útvonalon fog haladni, valamint a leghatékonyabban fog dolgozni.

Szenzorjainak hála, emelkedőkön nem esik le, kábelekbe nem gabalyodik bele, értékes vázákat, berendezési tárgyakat nem dönt fel, és nem szorul be keskeny résekbe. Ezen tulajdonságok minden robot porszívó alapfelszereltségébe beletartoznak, de ezenfelül még számos extra opcióval találkozhatunk. Példának okáért vannak olyan modellek, amelyek direkt olyan otthonokba ajánlottak, ahol kisállat is van. Ezek a robot porszívó típusok direkt úgy lettek kialakítva, hogy az állatszőrrel is elboldoguljanak.

Továbbá létezik olyan változat is, amely a legkényesebb parkettán is alkalmazható, a felcsatolható mop segítségével. A víztartállyal rendelkező robot porszívó is az okos takarítógépek sorát erősíti már, sőt a 2 az 1-ben típusok is, amelyek kézi porszívóként is használhatók olyan esetekben, ha csak egy apró területen van szükség a szolgálatukra. Keresse fel a robotguru.hu weboldalt, ismerje meg részleteiben ezen készülékeket, és döntsön igényei szerint, hogy a legjobb segítőtársat szerezhesse be!