Álmennyezeti lámpa
Álmennyezeti lámpa

Sokszor még a komolyabb üzletek sincsenek tisztában azokkal a világítástechnikai megoldásokkal, amelyek teljes mértékben, pozitív módon befolyásolni tudják a profitot és a forgalmat. Az álmennyezeti lámpa a cégek vezetőinek gyakran ismeretlennek bizonyulnak, pedig ha tudnák, hogy ez milyen mértékben segíthet, biztosan ezen remek eszköz mellett döntenének.

Ebben a cikkben most pontosan erről lesz szó, bemutatva ezeket, rávilágítva a számtalan előnyre is. Lássuk először, hogy mit is takar az álmennyezeti lámpa fogalma! Ez a beépíthető, LED alapú lámpa könnyedén az álmennyezetbe süllyeszthető, igazán energiatakarékos jelleggel bír, ami nagyszerűen alkalmazható, kiemelő és általános megvilágításra egyaránt.

Fényét a LED chip biztosítja, ami természetesen a lámpatestbe található. Ennek köszönhetően, nincs szükség különálló izzó megvásárlására. Hatalmas előnynek számít, hogy ezek mindenképp tartósak és olyan hosszú élettartammal rendelkeznek, amelyekkel a régi típusok nem tudják felvenni a versenyt. Az álmennyezeti lámpa szükségessége vitathatatlan.

Az álmennyezeti lámpák működési időtartamát tekintve is érdemes többet megtudni, amivel a vásárlókat teljes mértékben meg lehet nyerni. Ezek ötvenezer órát is működni tudnak, akármilyen probléma felmerülése nélkül. Természetesen ez a szám nem a maximumot jelenti, ugyanis rengeteg esetben az izzók ezt meghaladva is tökéletesen működnek. Ez a szám csupán annyit jelent, hogy ennyit biztosan kibírnak, ha nem rendelkeznek valamilyen gyártási hibával.

Ez az ötvenezer óra körülbelül tíz évet jelent, ha azt vesszük, hogy az izzók napi szinten tizennégy órát égnek, az év minden napján. Ilyen egyedi modelleket természetesen érdemes komoly, erre a szakterületre szakosodott cégektől megvásárolni, akik garanciát tudnak vállalni az izzókra. Ezt figyelembe véve, a befutók között első lehet a magyarországi Pontlight Kft., hiszen évek óta foglalkozik az álmennyezeti lámpák forgalmazásával. Erre a szakértelemre egyértelműen megéri alapozni.