Avatar DVD
Avatar DVD

A milliók által megnézett film egy különleges világot tár a nézők elé. Az Avatar történetéről ritka, aki még ne hallott volna. A csodálatos tájakon játszódó film már önmagában megragadja a nézőt, hiszen az esőerdők szépsége és a Halleluja hegy páratlan látványt biztosít.

A történet a jövőben játszódik, ahol a tudósok és katonák olyan rendkívüli közös célért küzdenek, aminek a megszerzése kivételes adottságokat nyújthat nekik. Nem más ez a cél, mint a Pandora egy különleges lényekkel benépesedett hold meghódítása.

A Pandorán nemcsak ritka, de csakis itt található ásványi kincsekkel rendelkezik, amelyekre az emberiségnek szüksége van. Mindezt úgy szeretnék megszerezni, hogy beépülnek az ott élő nép testébe.

Ha szívesen megismerné a történet folytatását, vagy látta már és olyannyira elnyerte a tetszését, hogy szeretné újra megtekinteni, a film beszerezhető DVD-én is és máris nekiláthat a kalandos történetnek. Az Avatar 3D-be is megtalálható, ami egy garantált, hatalmas élményt biztosít a néző számára.