Kézimunka kellékek
Kézimunka kellékek

Ha úgy döntött, hogy ki szeretné magát próbálni a kézimunkázás területén, akkor nézzen utána annak, hogy mennyibe kerülnek az ehhez szükséges felszerelések. Szerencsére, a kezihimzesbt.hu oldalán kedvezményesen vásárolhatók meg a kézimunka kellékek, ezért itt kell körülnéznie.

Például egy fehér, 110 centiméter széles vászon pár száz forintba kerül. A fonalakra sem kell sok pénzt költenie abban az esetben, ha csupán pár színre lenne szüksége a rendelkezésre álló kézimunka kellékek közül.

Úgy számoljon, hogy egy gombolyagnyi fonal körülbelül nyolc méter hosszú, de ketté lehet osztani a benne lévő hat szálat. Ennek tükrében bőven megéri a kb. 250 forintos vételár. Szerencsére, a tűk egyáltalán nem drágák, tehát bátran tehet belőlük többet is a kosarába. Nyugodtan vehet hímzőrámát is az anyag pontosabb megtartása érdekében.

Természetesen, a kezihimzesbt.hu oldalon vehető még gomb, keret és akasztó is, tehát a szükséges kézimunka kellékek könnyen megvásárolhatók az alkotáshoz. Ezenkívül, jó választást jelenthet még a tűbefűző és a mintafüzet is, a hímzés megkönnyítése érdekében.