Autómentő
Autómentő

Budapesten néha bonyolultabb az autómentés, mint valamelyik távolabbi városban. Ugyanis, ha csúcsforgalom van, márpedig ez gyakran előfordul, akkor az autómentő Budapest forgalmával is küzd. A fővárosban nagyon sok a türelmetlen autós, ami mindenképp nehezíti a munkafolyamatot.

Dudálnak, mutogatnak, beszólnak, fenyegetnek. Pedig mi csak a munkánkat végezzük. Senki nem tehet arról, ha egy autó a körút belső sávjában robban le. Innen kitolni sem egyszerű, különösen, ha egy idősebb ember vagy egy vékonyabb hölgy a sofőr.

Ilyenkor gyakran az autómentő Budapest kiszállásakor szembesül a problémával. Nem minden autós találékony és nem mindenki méri fel helyesen az előállt helyzetet. Vannak segítőkész vezetők, de olyanok is, akik mindent tőlünk várnak el.

Néha munkatársunk, az autómentő Budapest helyszínén sokkal inkább az emberek viszonyulásától fárad el és nem a munkától. Sajnos elszenvedett stressz-díjat nem tudunk felszámolni, pedig néha szívesen megtennénk. Rengeteg emberrel találkozunk ilyen helyzetekben és azt tapasztaljuk, hogy nagyon sok a türelmetlen személy.