CMO
CMO POS terminál

A fejlődés az elektronikai rendszerek terén hihetetlenül gyorsan ment végbe. Elég volt néhány évtized és olyan átalakulások történtek, amire kevesen számítottak. Remek példa erre az okostelefon, ami megközelítőleg 10-15 éves technológia, hiszen 30 évvel ezelőtt még csak kezdetleges mobilok álltak rendelkezésre, amelyekkel legfeljebb telefonálni és üzenet küldeni lehetett. A digitalizáció tehát alaposan rákapcsolt.

Az utóbbi évek is komolyabb áttörést jelentettek, mert a törvényi előírások révén, az üzleti szektorokban már kötelező módon kell használni az online pénztárgépeket, valamint ahol ezek rendszerbe vannak állítva, ott fontos biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét. Ha azt hiszi egy üzletvezető, hogy ez felesleges dolog, akkor nagyot téved, mert a vásárlók részéről szintén adott az igény és ez meghatározó lehet. A kártyás fizetés egyszerű, gyors, tiszta, amivel szeretnek élni az emberek.

Ha erre nincs lehetőség bármilyen oknál fogva, akkor megeshet, hogy olyan boltba fognak legközelebb vásárolni, ahol van. Megéri tehát erre figyelni több szempontból. Nem véletlen lettek sikeresek az olyan POS terminál szolgáltatók, mint például a CMO. Az igények mellett, a kiváló szolgáltatás révén fordulnak ide a legtöbben. A bankkártya terminálok széles választéka található meg itt, valamint a vásárláson túl, esély van kedvező csomagkonstrukciókban bérelni azokat. A szerkezetek többsége egyszerűen kezelhető és a fix telepítésűek mellett, már mobil változatok ugyanúgy elérhetőek, amelyek a kereskedelem számos képviselőinek jönnek jól.

A blokk nyomtatás gyakran az adott termékeken érhető tetten, ami tovább egyszerűsíti a használatukat. Mivel bankfüggetlen a legtöbb eszköz, ezért a már meglévő számlákhoz kapcsolható vagy azokon direktbe nyitható. Elég egyetlen gyors érintés és a tranzakció megtörténik. A jelenlegi szabályozások és beállítások szerint, 15 000 Forintig még PIN kód megadása sem fontos, ami még inkább egyszerűsíti a vásárlást. Az üzemelést követően azonnal munkára fogható a POS terminál és az strapabíró módon, rendületlenül teszi a dolgát, kellő biztonságot nyújtva mindenkinek.