A fafestéket gyakran időjárásvédő festéknek is nevezik. A fa népszerű építőanyag kültéri bútorok, homlokzatok, kerti fészerek és még sok minden más esetében. Mivel azonban nagyon érzékeny, érdemes megvédeni, különösen a kültéren, jó minőségű faanyagvédő bevonattal. A lazurán óvja a fát a nedvesség, az időjárás, a kártevők és a kopás okozta károsodástól.

A webshopunkban kapható termékekkel magas minőséget választasz, ami a könnyű alkalmazhatóságban és a kiváló tartósságban mutatkozik meg. A szabadban a fafelületek és a bútorok számos tényezőnek vannak kitéve. A lazuránnak tehát védenie kell a felületeket, ugyanakkor rugalmasnak kell lennie. A hőmérséklet ingadozások, az UV sugarak és a nedvesség folyamatosan akadályok elé állítják a felületeket.

Legyen szó fakerítésről, játszótérről vagy autóbeállóról, olyan lazurán szükséges, ami hatékonyan és tartósan véd. A bevonatok minden ilyen fontos kritériumnak megfelelnek és gondoskodnak arról, hogy a kerti bútorok és szerkezetek sokáig megőrizzék az esztétikus külsejüket.