Tulajdonképpen minden nőnek létezik megfelelő vendéghaj, akinek ilyen vagy olyan okból kifolyólag szüksége van rá. Vékony, természetes hatást keltő műanyag szálakból állnak a szintetikus parókák, amelyeket napjainkban már igazán jó minőségben lehet megvásárolni. Olcsóbbak, mint a valódi hajból készült változatok, viszont csak előírt utasítások szerint formázhatóak, nagyjából kéthetente.

A szintetikus parókák azoknak a hölgyeknek ideálisak, akik gyorsan szeretnének megoldást és nincs sok idejük a póthaj ápolására. Abban az esetben is jó választás, ha valaki egy második, helyettesítő parókát keres, vagy egyszerűen és gyorsan akar változtatni a megjelenésén.

A Rose Hair Studio igazán szép vendéghajakat kínál, ebben a szalonban érdemes szétnézni, ha a paróka viselése mellett döntünk. A termék ára magába foglalja a kívánt fazonra való igazítást is. A szintetikus parókák több szempontból is remek választásnak minősülnek, azonban azok, akik a legtermészetesebb megjelenést szeretnék elérni, a természetes hajból készült változatok mellett döntenek.