Működő tárgyalástechnika
Működő tárgyalástechnika

Az ugye nem újdonság, hogy a sikerért meg kell dolgozni? Ha úgy érzed, hogy a bevételeid nagyobbak is lehetnének – pedig rengeteget dolgozol – akkor nem kizárt, hogy nem a munkával töltött idődet kell tovább növelned, hanem a módszereden kell változtatnod. Az értékesítés sikere nem csak a terméken múlik, hanem szuper tárgyalástechnika is szükséges hozzá.

A mai hatalmas gazdasági versenyben ez a siker egyik kulcsa. A Comline vezető tanácsadójától megtudhatod, hogy a mi gyakorlatban is jól működő, a célravezető tárgyalástechnika. Hallgasd meg Nagy Béla CD sorozatát. Megerősít benne, hogy az értékesítésben nincs lehetetlen, és hogy az eredményességnek semmi köze sincs a szerencséhez.

Sajátítsd el az Ő technikáját, hogy hogyan kell intenzívebben figyelni a tárgyalópartneredre, hogyan kell irányítanod a beszélgetést ahhoz, hogy a tárgyalás eredménye az legyen, hogy nem Te szeretnél eladni neki, hanem Ő szeretne vásárolni Tőled. Ugye érzed a különbséget?

Ez a jól működő tárgyalástechnika. Gyakorlatban alkalmazható tudást kapsz élvezetes, lehengerlő előadásmódban. Amit megismerhetsz: tárgyalástechnika ahogy a profik csinálják. Ha produktív értékesítő szeretnél lenni, akkor erre szükséged van. A tréning előnye, hogy a saját tempódban haladhatsz az anyaggal, hiszen CD-n kapod.