Fontos a babzsák töltet
Fontos a babzsák töltet

Egy kényelmes kuckóra vágysz, ahol kipihenheted egy fárasztó nap után magadat? A babzsákfotel minden korosztálynak tökéletes erre a célra. Fontos tudni, hogy ha a babzsákod – legyen az puff, párna vagy fotel – nem nyújtja azt a kényelmet amit elvársz tőle, vagy amit megszoktál, akkor a babzsák töltet is ludas lehet.

Ha azt veszed észre, hogy megszűnt a babzsákod tartása, és lassan már a földön ülsz, akkor egy kis plusz töltőanyagra lesz szükséged. A használat során, idővel, a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök összezsugorodnak. Ez természetes velejárója a babzsákok használatának.

A Huppanjbele webáruházban külön is vásárolhatsz babzsák töltetet, és még jó tanácsokkal is ellátnak az utántöltéssel kapcsolatban. Ha jól karbantartod, akkor a babzsákfoteled lesz az a hely, ahol kiválóan fogod magad érezni, bármilyen fáradtan is érj haza.

Olvasásra, tv nézésre, laptoppal való munkára, vagy csak egyszerűen kikapcsolódásra is szuper, tuti nem fogsz benne csalódni. A babzsák hosszú ideig való használatához persze az is kell, hogy tisztán tudd tartani. Ezt egy levehető külső huzat segítségével tudod a legkönnyebben megtenni, aminek az is nagy előnye, hogy amikor meguntad a színét, akkor csak a fotel külsejét kell lecserélni.