Jégvarázs póló
Jégvarázs póló

A Disney rajzfilmgyártó cég pár évente megalkot olyan meséket, amelyek mindenkit lenyűgöznek, fiatalokat és időseket egyaránt. Így volt ez alig három éve is, a Frozen című animációs történettel, ami miatt a Jégvarázs póló villámcsapásra az egyik legkelendőbb ruhadarabnak számított.

Érthető okok miatt, minden kislány szeretett volna egy ilyet. A siker annak volt köszönhető, hogy a Jégvarázs póló magán viselte az ismert főszereplőket és mellékszereplőket is, akik komikus szólásaik miatt igen népszerűvé váltak.

Nem szabad elfelejteni a fülbemászó betétdalt sem, ami több hónapig a rádiócsatornák leginkább lejátszott zeneszámának volt tudható. A Jégvarázs póló a magyar piacot is meghódította és megannyi boltban, áruházban meg lehetett ezt venni.

Sokan szívesen döntöttek az online shopok mellett is, hiszen tudták, itt is adott a magas minőség és sok esetben még a jutányos ár is. Rengeteg látogatták meg ekkor a www.cinemarket.hu oldalon fellelhető webáruházat, ahol a Jégvarázs póló igazán közkedvelt termék, mind a mai napig.