Kézi vetőgép

Szeretné megkönnyíteni a tavaszi munkálatokat? A vetés mindig nagy odafigyelést igényel, de egy kézi vetőgép segítségével kimondottan könnyű és élvezetes lesz. Mivel Magyarország egyik legnagyobb kézi vetőgép forgalmazója vagyunk, nagy választékkal várjuk a hobby szerkezetektől kezdve, granulátum adagolóval ellátott kanalasig mindennel.

Egy-, két- vagy háromsoros kanalas, rezgőfejes vagy tárcsás ajánlatunkban nem nehéz találni olyat, amivel gyorsan és könnyen fog majd menni a munka. Többféle műtrágyaszórót, tolikapát vagy utóbbihoz többféle szélességű kapát, kultivátort is vásárolhat. Nagyon hasznos kellékről van szó, amit nemcsak a magok elvetésére, hanem műtrágya szórására, télen pedig homokszórására is igénybe vehet.

Tehát annyi felhasználási módja van, hogy mindenképp egy jó beruházást jelent. A kanalas gépek a legprecízebbek, amelyeknél állítható a vetésmélység, a tőtávolság, de akár a sortávolság is, a nyomjelző révén. A kézi vetőgép minden kerttel rendelkező háztartásban hasznos és jó szolgálatot tud tenni.