Hasznos kütyük

Ez egy olyan kiegészítő, amelynek észrevétlen a viselése, hiszen csendesen igazodik a csuklóhoz. A Xiaomi MI Band 2 ár mégis alacsony, viszont a szolgáltatások kínálata rendkívül gazdag, amit beleépítettek.

Nem kell szakértőnek lennie annak, aki észrevette, hogy a kínai márkák egyre jobban kezdik meghódítani az európai piacot. Nem is csoda, hiszen egyre jobb minőségű termékekkel rukkolnak elő, amiknek kedvező árúk van. Most már nem igaz, hogy ami kínai az gyenge minőségű.

A Xiaomi MI Band 2 ár nem azért ilyen kedvező, mert valami gagyi cuccot vásárolunk meg, ha emellett a termék mellett döntünk. Bármelyik Androidos telefonhoz csatlakoztatható, mert ezt a Bluetooth 4.0 verziója lehetővé teszi.

Nem kell állandóan töltőre dugdosni, hiszen nagyon kevés az energiaigénye, így egyetlen töltéssel akár egy hónapon keresztül kiszolgál minket. A viselése során nyomon követhetjük a sport teljesítményünket, jelzi a bejövő hívásokat, vibrálással jelzi a reggeli ébresztést, stb. Tehát a Xiaomi MI Band 2 ár igazán baráti bármilyen szempontból is nézzük.