Ipari takarítás
Ipari takarítás

Ipari takarítás terén az Agro-Flott a megoldás. Ragyogó minőség, fiatalos lendület, több éves tapasztalat ez a legjellemzőbb rájuk, de az ipari takarításhoz szükséges fejlett eszközök is a rendelkezésükre állnak.

Amennyiben Önnek is szüksége van erre a speciális takarításra, akkor érdeklődjön a cég elérhetőségének egyikén, de addig is olvassa el tartalmas weboldaluk leírásait. Szinte mindent, ami az ipari takarítás tárgykörébe tartozik, el tudnak végezni. Gyárak, üzemek, ülepítő aknák, vegyszeres tartályok, de a vasúti kocsik tisztítása sem okoz gondot nekik. Hatékony tisztaságra nemcsak az irodákban, de az ipari üzemekben, gyártó gépházakban is szükség van. Egészségügyi szempontból is fontos, de a gépek is sokkal jobban működnek egy alapos tisztítás és fertőtlenítés után. Speciális eszközeikkel az üzemcsarnokok falát és a mennyezetét, csöveit is meg tudják szabadítani a rárakódott piszoktól.

Ha megbízható ipari takarításra van szüksége, akkor bízza rájuk a munkát. Profi szakemberek, akik megfelelő eszközökkel, és környezetbarát minőségi tisztítószerekkel rendelkeznek.