Készíthetjük a pénztárcát, amikor közeledik a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás lejárta, ráadásul ez évről-évre magasabb összeget is jelent kiadásként. Emellett fel kell venni a kapcsolatot az adott biztosító munkatársával, tehát a folyamat költséges és macerás. Ezért is érdemes kötelező biztosítás díjszámolót használni. Ezt megteheted a biztoshely.hu weboldalon, ahol igencsak könnyen használható kötelező biztosítás kalkulátor működik.

Tíznél több biztosítói ajánlatot hasonlíthatsz össze ezen a portálon, amihez csak annyit kell tenned, hogy a rendszer által feltett kérdésekre pontos válaszokat adsz. Pillanatok alatt megtalálhatod a legolcsóbb módozatot, az anyagilag legjobb ajánlatot, így megtörténhet, hogy kevesebbet szükséges fizetned, mint például tavaly. A díjszámolót feltétlenül használnod kell, ugyanis a biztosítási ajánlatok biztosítónként nagyon eltérőek. Amennyiben elmulasztod a kalkulátor alkalmazását, előfordulhat, hogy kedvezőtlen feltételek mellett fogsz szerződni.

Ha a díjkalkulátor segítségével megtaláltad a tökéletes ajánlatot, akkor sem kell sehová menned, mert a Biztoshely biztosítási portálon rendkívül egyszerűen megkötheted a kontraktust online. Nagyon leegyszerűsítheted az egész procedúrát az oldalon, alig 10 percbe telik az egész, az online szerződéskötés pedig sok előnnyel jár. Több mint 100 különböző kedvezményben részesülhetsz. Akár több 10 000 Forintot is megtakaríthatsz, ha a kötelező biztosítás megkötését ezen az oldalon végzed el. Gondolj bele, hogy a megtakarított pénzből akár tele is tankolhatsz!

Ezért nem érdemes idegenkedni az online szerződéskötéstől. A Biztoshely szakemberei, a továbbiakban is a rendelkezésedre állnak, még a kárrendezésben is segítenek, ha arra volna szükséged. A weboldalon megismerheted a kötelező gépjármű felelősségbiztosításhoz tartozó fontos tudnivalókat, például melyek a kötelezett járművek, mit jelent a baleseti adó, a fedezetlenségi díj, valamint miként zajlik a kötelező biztosítás váltás. Ez utóbbiban ugyancsak segítenek a szakértők.