Egy olyan világ a mostani, ahol mindenki természetesnek veszi a kereskedelem kiváló működését. Az, hogy be lehet menni a legközelebbi boltba vagy online vásárolni nem mindig volt ennyire egyszerű, főként az utóbbi. A globalizáció, a kapitalizmus, a piacgazdaság, mind lassan felépülő rendszerek voltak, de mára teljesen eluralták a különféle szektorokat. Természetesen ennek van számos előnye és még csak a fejlődés sem állt meg.

Az előremutató trendek szerint, a végső cél a készpénztől való teljes elszakadás. A digitalizáció révén felesleges bankjegyeket cipelj magaddal, mert bőven elég egy kártya, miközben a fizetésed biztonságban van egy bankszámlán. A jogi alapok már adottak. A készpénzmentes fizetés lehetőségét muszáj megteremteni minden üzletben, ezzel is könnyítve az adatáramlást. A leggyakrabban erre a célra a bankkártya terminálokat használják fel. Vannak egyéb lehetőségek, amikkel élhetsz, de ez a leginkább kézenfekvő és egyszerű. A kínálat viszont itt ugyanolyan nagy, mint számos más területen.

Jobb, ha nem kötelezed el magad konkrétan csak egyetlen bankfiók mellett. A függetlenség komoly szabadságot ad. Ezért is érdemes bankfüggetlen POS terminál szolgáltató mellett döntened. Amennyiben így teszel, akkor egyetlen készüléken belül az olyan típusokat mint a MasterCard, Maestro, Visa, VPAY, UnionPay, JCB, Diners/Discover, Amex, mindezeken túl pedig a SZÉP kártya ugyanolyan hatékonysággal elfogadható. Az új technológiákról sem kell lemondanod, akárcsak az Apple- és a GooglePay. A kombinált fizetési megoldások maximális kényelmet, valamint kiemelt biztonságot kínálnak minden téren.

Az üzembe helyezés gyors, egyszerű. Elég csak csatlakoztatni a készüléket és már teszi a dolgát. Baj esetén pedig gyorsan érkezik a segítség, de telefonos ügyfélszolgálaton keresztül ugyanúgy lehet útmutatást kérni. A Novopayment rendszerek alapos fejlesztést követően kerülnek ki a gyakorlatba. Már eddig is sokan meg vannak elégedve a hatékonyságukkal, ezért nincs más dolgod, mint becsatlakozni ebbe a népes társaságba. Tekintsd meg az egyedi POS terminálokat és válassz igényre szabottan!