Sokan kérdezgetik tőlünk, hogy hol van Busa Pista, aki megírta a Konzolok Szervize himnuszát rapszám formájában? Elég csak rákeresni a neten, és láthatjuk, hogy egyáltalán nem tűnt el, hiszen mind a mai napig ontja magából a tőle jól megszokott rímeket, és olyan előadókkal dolgozik együtt, mint például Fluor Tomi, akivel klipet is készített a közelmúltban.

Azért követjük nyomon Busa Pista munkásságát, mert ő is hozzátartozik ahhoz, amit a Konzolok Szervize képvisel, ugyanis egy igazi gamer.

Erről tanúbizonyságot tett, amikor megírta azt a rap számát, amelyhez klipet készített cégünkről. Hogyha valaki követni szeretné, az megteheti Facebookon, illetve a YouTube-on több számot is meghallgathat tőle.

A zenéje sokakat megérintett, hiszen a szövegeiben hétköznapi témákat feszeget, és egy kis társadalomkritika is felfedezhető a sorok között. Busa Pista még korántsem fogyott ki az ötletekből, és biztosan sok rímpárral fog minket megörvendeztetni a közeljövőben, amit mi a legnagyobb élvezettel fogunk végighallgatni.