90 napos szétválasztó diéta
90 napos szétválasztó diéta

Aki gyakran szokott fogyókúrázni, annak a 90 napos diéta bizonyára nem mond újat. Egy 90 napos fogyókúra komoly kihívást jelent, de eredményes lesz a küzdelem. A 90 napos szétválasztó diéta és receptek hozzá megtalálható a weboldalon is, ahol többet is olvashat a helyes étkezésről. Nagyon fontos, hogy a diéta során csökkentse a zsírfogyasztást, valamint a cukrot is.

Érdemes inkább az édesítőszer mellett dönteni. Biztosan tudja már, hogy a 90 napos diéta receptek között a sok gyümölcs és a zöldség minden esetben alapfontosságú. Arra is ügyelnie kell, hogy sok fehérjét egyen és mindenképp kerülje az alkoholt! Ugyanis a szervezet számára fontos, hogy miből mennyit fogyaszt.

A szétválasztó diéta pedig csak akkor lesz sikeres, ha betartja az előírásokat és a 90 napos diéta mintaétrend alapján táplálkozik. A 90 napos szétválasztó diéta és receptek hozzá témájában azt is elolvashatja, hogy a megfelelő mennyiségű víz nagyon fontos. A napi minimum 2 liter folyadék kötelező, különféle vitaminokkal kiegészítve (C-vitamin, E-vitamin, kalcium).