Big Fish Hostel
Big Fish Hostel

Nem vagy egyedül, ha imádod a vidám, élénk színű szobákat, mert a budapesti Big Fish Hostel készítői is osztják a nézeteidet. A helyiségek alapszínét a narancssárga képezi, ezért jó helyen jársz, ha szereted ezt az árnyalatot.

A http://bigfish.insta-hostel.com/ honlapon meg is nézegetheted a képeket erről a remek szálláshelyről. Nem csoda, hogy a hostel kiváló értékelést kapott, hiszen több szempontból is megéri ezt a helyet választani. Kezdjük azzal, hogy nem lehet panasz a tisztaságra, amely bizony nagy fontossággal bír azokon a szállásokon, ahol több vendég is egy szobában lakik.

A http://bigfish.insta-hostel.com/ oldal szerint a személyzet felkészült és kedves, ezért velük sem lesz majd várhatóan probléma. Arról is szót kell ejteni, hogy a Big Fish Hostel kiválóan fel van szerelve, tehát a vendégek el tudják majd látni magukat.

A szálláson van egy nagy közös konyha, illetve egy szoba is, tehát lesz lehetőség az ismerkedésre. A http://bigfish.insta-hostel.com/ oldalon olvasható információk alapján a Big Fish Hostel elhelyezkedése is remek, mivel központi helyen, az Erzsébet körúton helyezkedik el.