Billentyűzet játékhoz

Nagyon sokáig a billentyűzeteket tekintve nem igazán fókuszáltak a gyártók arra, hogy ezeket még egyedibbé, speciálisabbá, több funkció elvégzését is garantáló termékké tegyék.

Mivel a PC-k nagyon sokat változtak az elmúlt években, a billentyűzet játékhoz kialakított verziója egyre elterjedtebbé vált, amit nem csupán azok alkalmaznak, akik imádják a videojátékokat. Napjainkban már a szaküzletekben is megfigyelhető, hogy a megszokott, minden extra tulajdonságtól mentes fajtákat nem is lehet kapni, vagy ha mégis, annak a minősége silány. A billentyűzet játékhoz tervezett modellje a hagyományosnak teljesen az ellenkezője, hiszen ez olyan gombokkal van ellátva, amelyek könnyebbé teszik a játszást és egyéb alkalmazásokat is.

Nyilván ezeknél az ár is magasabb, mint a régebbi verzióknál, azonban aki valami újra, egyedülállóra vágyik, az nyilván nem hagyja ki a jobb lehetőségeket. Van már olyan billentyűzet játékhoz kialakított fajta, amelyik több mint 50 ezer forintba kerül. Sok helyen ennél olcsóbbak is megtalálhatóak.