Beltéri tolóajtó

Sokaknak a helyszűke okoz gondot a lakás felszerelésében. Egészen kicsi paneleknél, egyszobásoknál nagyon praktikus megoldás a beltéri tolóajtó. Bármennyire is kicsi a helyiség alapterülete, az ajtó sok esetben nélkülözhetetlen. A másik eset az, amikor éppen egy ajtónyi hely még akadna, de akkor a bútorozást kellene teljesen átgondolni.

Ezért nagyon okos és helytakarékos ötlet a tolóajtó alkalmazása, ami már elég bevált megoldás, főleg a kisebb lakásokban. Vannak, akik egyszerűen csak kedvelik az érdekesebb dolgokat a lakásukban és ezért döntenek a beltéri tolóajtó mellett. Telepítését tekintve, léteznek fal előtt vagy falban futó típusok.

A legkeresettebb a fal előtt futó tolóajtó, néhány kivételtől eltekintve, szinte minden típusból legyártható. A budapestbelteriajto.hu webáruházban is többféle beltéri tolóajtó típusból választhatnak a vásárlók, mint például a CPL fóliás, a festett MDF, a borovi fenyő, a furnér vagy a laminált változat. A méretek tekintetében a vásárló szakszerű segítséget igényelhet a webáruháztól.