Törölközö

A szállodák, szaunák, wellness központok üzemeltetői már rég felismerték azt a tényt, hogy a vendégek elégedettsége érdekében, érdemes az olyan részletekre is nagy hangsúlyt fektetni, mint a kellemes tapintású, puha törölközö, a finom anyagú ágynemű, a bársonyos fürdőköpeny.

Az igényes helyek csak prémium minőségű termékekkel dolgoznak, egyrészt a vendégekért, másrészt pedig jóval kifizetődőbb erős anyagú, tartós textileket venni, mint olcsó, de silány anyagúakat, amelyeket szinte havonta kell cserélni. A kiváló török gyártmányú textileket forgalmazó vállalkozás termékei ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelelnek.

A kifejezetten szállodai és egészségügyi használatra készült törölközö típus, a nagy igénybevétel miatt erősebb szövéssel és varrással, illetve dupla szegéssel rendelkezik. Már otthoni használatra is megvásárolhatóak és egyedi hímzés vagy logó beszövés is igényelhető. A honlapon, többek között olyan hasznos információk is szerepelnek, mint az általános frottír kezelési útmutató, amiben részletesen leírják, hogyan mosható, vasalható, szárítható a frottír törölközö.