Praktikus iPhone 6 kábel
Praktikus iPhone 6 kábel

Napjaink okostelefonjai, az érintőkijelzőnek tulajdoníthatóan, igen gyorsan merülnek, de a gyártók próbálnak felnőni a feladathoz, az akkumulátor kapacitásának növelésével. Ezeknek a modern telefonoknak a megjelenése és fejlődése 10 éve kezdődött el és megjelent az iPhone 6 kábel is, ami megfelel a ma már megszokottnak számító USB szabványnak.

Ez a megoldás azért is fontos eleme az okostelefonoknak, mert így könnyebbé és egyszerűbbé válik az adatok átvitele a számítógépről a telefonra vagy fordítva. Az iPhone 6 kábel a telefon bemeneti részen változott, mert a régebbi és új szériák nem egyeznek meg.

A 4 illetve 4s szériák esetében, a telefon felőli részen egy kissé hosszúkás, míg az iPhone 6-é teljesen kicsi és praktikus, persze ez is a fejlődésnek tudható be.

Azt tudni kell, hogy az ilyen kábelgyártók már gondolnak az erősségre és strapabírásra, így ezek még a gyárinál is jobban tűrik az idő és a használat vasfogát. Ajánlott az iPhone 6 kábel beszerzése több példányban, mert így biztosan mindig és mindenhol kéznél lesz, ha lemerül a készülék.