Lemezes hőcserélő
Lemezes hőcserélő

Napjainkban az előre gyártott, előre felszerelt, készen kapható termékek hódítanak. Ám az otthona kényelmét szolgáló lemezes hőcserélő esetében sokszor nem adottak a lehetőségeink arra, hogy főként előre gyártott méretek szerint helyet találjunk az új készüléknek.

A www.f2komplex.hu weboldalon található Swep, Sondex és Cominter márkájú, külföldi gyártóktól származó berendezéseknél lehetősége nyílik az Ön által megadott méretek szerint összeállítani. Miután meghatározza a kívánt készülék méretét, a lemezek számát és profiljának típusát, hazánkban szoftveres méretezéssel módosítjuk Önnek.

Menetes, hegeszthető és karimás változatban is igényelhető. Az egyik leginkább elterjedtebb típus a szerelt lemezes változat, amit energetikai, klímatechnikai, illetve hűtést-fűtést ellátó feladatok elvégzésére egyaránt lehet üzemeltetni. Az előbb említett lemezes hőcserélő típus könnyen bővíthető és tisztítható is, mivel szétszerelése egyszerűen elvégezhető. Válasszon a különböző nyomásfokozatban elérhető lemezes hőcserélő modellek közül!