zsírégető edzésterv
Zsírégető edzésterv

Ahhoz, hogy a fölösleges kilókat le tudjuk adni, elengedhetetlen a zsírégetés és ezt csak megfelelő erősségű gyakorlatokkal érhetjük el. Viszont nem mindegy, hogy milyen intenzitású gyakorlatokat végzünk, mert az alacsony erősségű fajták nem fogják meghozni a kívánt eredményt. Érdemes ezt a zsírégető edzéstervet is megnézned. Az intenset.hu weboldalon megtalálható Intenset edzésterv és diéta ingyen elérhető, semmit nem kell érte fizetned.

Ráadásul a gyakorlatokat a számodra megfelelő időben és helyen végezheted, bár itt tudni kell, hogy a rendszeresség ugyanannyira lényeges, mint az erősség. Az alacsony intenzitású gyakorlatok, mint a gimnasztika, a nyújtás, bemelegítés nem igazán megerőltetőek. Azonban az edzés hatékonyságát jelentősen befolyásolja annak erőssége. Röviden, ha nem olyan intenzitású gyakorlatokat végzel, amelyek számodra megerőltetőek, amelyektől a pulzusszámod megnő, akkor nem végzel zsírégetést.

Nos, léteznek közepes erősségű edzésformák, ezektől már fokozottabban lélegzel, fújtatsz, de beszélni még képes vagy. Ez már igazán jótékony hatással bír a szervezetre, edződik tőle a szív, a keringési rendszer, nő az erőnlét. Ez lehet úszás, futás, de a ház előtti hó ellapátolása is. A magas intenzitású zsírégető edzés már komolyabban elfáraszt. Ilyenkor már nem tudsz egy mondatot sem végigmondani és igazi kihívás a gyakorlatok végzése. Idetartozik az erős sprint, az intervall tréning, de tudnod kell, hogy elsősorban nem a gyakorlatok időtartama, hanem azok intenzitása a lényeg.

Ez a zsírégető edzések speciális fajtája, ami nemcsak a gyakorlatok végzése közben, hanem regeneráció fázisában is nagyon sok kalóriát használ fel. Nincs etalon, hiszen nem mindenkinek ugyanazok a gyakorlatok jelentik az alacsony vagy a magas intenzitást. Hogy kinek mi a nehéz, kortól, edzettségtől, súlytól függ. Ha gyorsan szeretnéd beindítani a szervezeted zsírégető folyamatait, akkor bátran használhatsz zsírégető táplálék-kiegészítőket is, mert ezek valódi csodafegyverek lehetnek.