Üvegfólia
Üvegfólia

A fóliázott ablakok ma már nemcsak kizárólag a pénzintézetek és irodaházak nyílászáróin figyelhetőek meg. Ezt a sok szempontból hasznos módszert már családi házak és lakások tulajdonosai is igényelhetik. Az üvegfólia energiatakarékos és biztonságos, ezért nagyszerű szolgálatot tehet a magánépületek esetében is.

A nyári hónapok folyamán visszaszorítja a hőt, így a légkondicionálót kevesebbet kell működtetni, míg télen benntartja a meleget, ennek révén pedig a fűtési költségek csökkenthetőek. Egy ablaktörés mindig kellemetlen, ráadásul komoly sérülésekhez vezethet és különösen a gyermekek vannak veszélyben. Az üvegfólia használatával ennek elejét veheti, mivel az anyag egyben tartja a szilánkokat.

A fóliázott ablakok az értékek biztonsága szempontjából is óriási segítséget jelentenek, mert az összetört, de egyben tartott üvegfelületen jóval nehezebb átjutni, ezért az illetéktelen behatókat is eltérítheti a szándékuktól. Válasszon költséghatékony és biztonságos megoldást! Forduljon partnereinkhez az üvegfólia szakszerű telepítéséért!