Xiaomi Mi Band

Hazánkban is egyre elterjedtebbek azok az érintőképernyős, speciális, karkötőre emlékeztető órák, ami sokkal többre képesek, mint a tradicionális fajták. A Xiaomi Mi Band por- és vízálló jellege, OLED kijelzője, sok mindenre alkalmas érintőképernyős megoldása sokakat megnyert, főleg azokat, akik nemcsak sportoláskor tudják kihasználni ezt, hanem a mindennapi teendők elvégzésekor is.

Aki szeretné, hogy az egyedülálló óra azonnal mutassa a pontos időt, amikor a tulaj felemeli a kezét, akkor a Xiaomi Mi Band jelenti a tökéletes típust. Ez az érintős képernyő megnyomásával mutatja a tulajdonos napját is, például az aznap megtett távolságot, a pillanatnyi pulzusszámot és megannyi mást is.

A Xiaomi Mi Band nyugodtan lehet egy személyi edző is, ami vigyáz az egészségre, és lehet egy szimpla óra is. Mindez azt jelenti, hogy a termék változatos, sokszínű, aminek köszönhetően remek kelléke lehet a modern embernek. Az pedig már hab a tortán, hogy a Xiaomi Mi Band kelléket éjjel sem érdemes levenni, hiszen ébresztőóra funkciójára sokan igényt tartanak.