Tolóablak

Az idei tél során, amelyik jóval hidegebb volt, mint amilyenek az elmúlt pár évben voltak, megeshet, hogy észrevettük a nyílászárók kevésbé tökéletes szigetelését. Nem ritka, hogy egyes otthonokban, még a több 10 évvel ezelőtt beszerelt fa ablakok vannak alkalmazva. Ezeket az idő már alaposan próbára teszi és tönkre is teheti. Úgy érezhetjük eljött az ideje a váltásnak, hogy egy tolóablak legyen beszerelve a régi szárnyas típus helyett.

Ennek megvannak a maga előnyei, hiszen ez a termék kényelmesen, minden helyigény nélkül nyitható és zárható. A szigetelése egyszerűen csodálatos, és teljesen amerikai stílust áraszt magából. Eldönthetjük, hogy oldalra vagy felfele nyitódjon a tolóablak. Méretét tekintve akár teljesen egyedire is szabható, ha az ablakep.hu szakemberivel vesszük fel a kapcsolatot.

A cég csak kimondottan Magyarországon készített termékekkel foglalkozik, így a minőség garantált, és a tolóablak szakszerű beszerelése is gyorsan kivitelezhető. Élvezzük ki a tavaszi és nyári friss levegő nyújtotta kellemes hatásokat, valamint a napfény kellemes melegét!