Adó 1
Adó 1

Szeretné hasznos célra fordítani a jövedelme egy töredékét? Akkor felajánlhatja az adó 1 százalékot egy olyan alapítványnak, amelyik nemes célt szolgál. Ilyen például a Daganatos.hu is, amelynek fő anyagi forrása azon egyének adójának 1 százaléka, akik az oldalról letöltötték a nyilatkozatot és elküldték az alapítvány számára.

Amennyiben nem rendelkezik ezzel az összeggel, az adó 1 százalék visszakerül az államkincstárba. Pontosan ezért fontos, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, ugyanis a legtöbb ember számára mindez csak néhány percet vesz igénybe, azonban a daganatos gyerekeknek, akiket az alapítvány támogat, életmentő segítségnek minősül.

Az adó 1 százalék nemcsak a daganatos vagy leukémiás gyerekek családjainak megsegítésére szolgál, hanem azon kórházak és kutatóintézmények korszerűsítésére is, amelyek ezzel a területtel foglalkoznak. Az alapítvány fő célja, természetesen az, hogy a betegségeket megelőzhessék az orvostudomány folyamatos fejlődésének segítségével. Rendelkezzen Ön is az adó 1 százalékkal, és töltse le a nyilatkozatot az oldalról!