Pöttyös fürdőruha

Mivel egy gyermek felnevelése anyagi értelemben sem egyszerű, ezért a szülők általában jól megnézik, hogy mi kerül vásárláskor a kosarukba. A pöttyös fürdőruha ára egészen alacsony, a mostani leárazásnak köszönhetően, a Cocobana honlapján. 2495 forintért lehet megvásárolni a készlet erejéig, tehát a szülőknek érdemes sietniük a megrendelésével.

Számos méret található meg a webshopban. Szerencsére, az anyag rugalmassága által a gyerek nem fogja szinte azonnal kinőni a pöttyös fürdőruhát. Kapható itt többek között olyan modell, amelynek állítható méretű a felső és az alsó része is.

Ez nagyon praktikus, hiszen így nem jelent gondot, ha a kicsi a nyár folyamán megnyúlik. Azok a szülők sem maradnak hoppon, akiknek éppen nem pöttyös fürdőruha kellene, mivel a kínálat igen terjedelmes.

Kapható itt tengerészmintás, csíkos, zebrás, virágos és szíves fürdőruha is. Biztosan akad olyan modell, amelyik első látásra megtetszik a kislánynak. A szülőknek nem kell sokat fizetniük a házhoz szállításért sem, ezért még egy érv szól a netes rendelés mellett.