betonfesték
Betonfesték

A lakó- és ipari épületekben a betonfelületek festésére egyedi színező anyagokat használnak. A betonfesték kiváló kopásállósággal, keménységgel, megnövekedett víz-, mosó- és tisztítószer-, benzin- és olaj rezisztenciával rendelkezik, ezért különösen népszerű az ipari padlófestékként történő alkalmazásban.

Ezeket leginkább háztartási és ipari létesítményekben használják. Az akril és epoxi alapú színezők használatának köszönhetően, a festett padlót hosszú felület előkészítés nélkül gyorsan használatba lehet venni és nem kell várni a betonfesték száradására. Valamint nagyon könnyű felvinni és általában nem szükséges magas bérezésű szakemberek gárdáját igénybe venni, amikor ezzel az anyaggal dolgozik, mivel a bevonat nagyon egyszerű és sokoldalúan alkalmazható.

A végfelhasználónak is nagyon kényelmes, ha akril- és epoxi-alapú, kis csomagolásban kapható színezőt vásárol a felületre. Ez a fajta betonfesték választás nagyon kényelmes, ha háztartási és kisebb ipari létesítményekben kívánja használni.