Hair transplant

Nem túl kellemes, ha látható sebek maradnak a testen egy műtétet követően. Még rosszabb, ha a nyomok könnyen észrevehető helyen vannak. A hair transplant után nem marad látható seb a testen, ezért emiatt senkinek nem kell lemondania a dús hajkoronáról.

A klinika szakemberei képesek visszaadni az önbizalmukat azoknak a férfiaknak, akik már elveszítették a hajuk egy részét. Mivel bármelyik korosztályban elvégezhető a hair transplant, ezért bárki felkeresheti az orvosokat. A konzultáció során ki fog derülni, hogy milyen feltételekkel lehetséges a műtét elvégzése.

A fejbőr gyorsan meggyógyul a kezelés után. Általában 10-ből 8 hajszál indul növekedésnek. Így lehetőség nyílik arra, hogy eltűnjenek a kopasz foltok. A páciensek önbizalma érezhetően meg fog nőni a beavatkozást követően.

A hair transplant akkor is megoldást jelent, ha valakinek már csak alig van haja. A garanciával elvégzett kezelés mindig remekül sikerül, ezért nő az iránta érdeklődést mutató férfiak száma. A weboldalon megnézhető néhány kép a beültetés eredményéről.