GSM riasztó
GSM riasztó

Nem csoda, ha esténként többször is ellenőrizzük, hogy be vannak-e zárva az ajtók, nem hagytunk-e nyitva ablakot, hiszen annyi elrettentő hír kering nap mint nap a bűnözésről. Tegyen biztonsági lépést egy GSM riasztó szett beszerzésével, és sokkal nyugodtabban térhet nyugovóra esténként.

A rendszer, ha behatolást észlelne, azonnal működésbe lép, és nem csak a tulajt, hanem a távfelügyeletet is riasztja, ahonnan rögvest felveszik Önnel a kapcsolatot és szükség esetén küldik a segítséget.

De nem csak a legrosszabb esetről, vagyis a behatolásról kap értesítést, hiszen a GSM riasztó tájékoztatja Önt akkor is, ha esetleg az elektromos áramfeszültség alacsonyabb lenne a szükségesnél, és emiatt problémák léphetnek fel.

Minden információt mobiltelefonjára kap, így azonnal tudomást szerezhet minden felmerülő rendellenességről. Persze nem csak magánházak, hanem akár üzletek, vállalkozások vagy gyárak megóvására is tökéletes választás a korszerű technológiával ellátott és kiváló biztonságot nyújtó GSM riasztó rendszer.