Easy Up sátor

Easy Up sátor

A meleg évszak előnye, hogy a szabadban is lehet kivételes programokat szervezni. Azonban érdemes beszélnünk a hátrányokról is, amelyek gyakran az időjárás szeszélyességében nyilvánulnak meg. Bármikor lecsaphat egy hirtelen zápor, ami elmossa a kerti partit, ünnepséget, kivéve ha kéznél van az Easy Up sátor, amit gyorsan fel lehet állítani a védelem érdekében.

Az acélvázzal felszerelt termék ponyvája teljesen vízálló, így gond nélkül folytatható a mulatozás alatta. A masszív kialakításról a 32x32mm / 0,8mm szélességű vázkeresztmetszet gondoskodik. Nem igényel komoly műszaki tudást az Easy Up sátor összeszerelése. Ezt bárki el tudja végezni. Gyakran okozhat problémát hasonló eszközöknél a szállíthatóság.

A kifejezetten erre a célra megalkotott hordtáska leegyszerűsíti a dolgunkat, ezért komolyabb kirándulásokra is magunkkal vihetjük kényelmesen az Easy Up sátort. Amennyiben nagyobb udvarral rendelkezünk és gyakran hívunk vendégeket egy kis pihentető sütögetéshez, akkor készüljünk fel minden eshetőségre és ne hagyjuk, hogy az idő megvicceljen bennünket!