Csatornabekötéshez szükséges szerszámok
Csatornabekötéshez szükséges szerszámok

Előfordulhat, hogy Ön a közeljövőben beköltözik az újonnan épített családi házába. Azonban arra figyeljen, hogy rendesen köttessen be minden szolgáltatást még a lakás elfoglalása előtt, mert csak így lehet majd komfortosan élni a megadott helyen. A csatorna bekötés mindenképpen szükséges lesz, hiszen enélkül nem lehetséges a szennyvíz elvezetése. Ügyeljen arra, hogy olyan mesterre bízza a műveletnek az elvégzését, aki érti a dolgát, hiszen a rosszul bevezetett csatorna könnyen dugulást okozhat.

Mivel Nyári Zoltánnak már igen nagy gyakorlata van a csatorna bekötés tekintetében, ezért rá nyugodtan lehet ilyen esetekben számítani. A mester kiválóan fogja kivitelezni az építést, ami szerencsére nem engedélyköteles. Azonban arra a megrendelőnek és Nyári Zoltánnak is figyelnie kell, hogy a csatorna bekötés úgy történjen meg, hogy a csatorna megfelelő távolságra legyen a vízvezetéktől, az épülettől és a földkábeltől is. A szakin azonban nem fog kifogni ez a feladat és úgy fogja elvégezni a csatorna bekötést, hogy az az Ön számára jó legyen.

Ha azonban már megtörtént a baj, akkor azonnal kapcsolatba kell lépni Nyári Zoltánnal, mert ő képes lesz a korábban más mesterek által esetlegesen elrontott dolgokat orvosolni. Szinte biztos, hogy a szakember a dugulás megszüntetése után sok hasznos tippel fogja ellátni a háziakat a további gondok elkerülése érdekében. A duguláselhárítás tippek változatosak lehetnek, azonban Nyári Zoltán azt gondolja, hogy a bolti kemikáliák helyett praktikusabb lehet inkább a hagyományos módszereket előnyben részesíteni.

A duguláselhárítás tippek között például lehet találni egy olyan szöveget, ami azt ajánlja, hogy az eldugult mosogatóba tegyünk két-három evőkanálnyi szódabikarbónát, majd tegyünk rá egy nagy pohárnyi ecetet! Ezek a szerek képesek lehetnek a dugulást megszüntetni, hiszen a savak szétmarják a szennyeződéseket. A savak habzásának elmúlása után meleg vizet kell az anyagokra tenni,

majd hagyni kell két óra hosszat állni a vizet. Ezután az egész rendszert még egyszer át lehet öblíteni meleg (nem forró!) vízzel. Ha azonban a dugulás tippek közül ez a módszer sem segített volna Önnek, akkor ne szenvedjen tovább, hanem lépjen kapcsolatba Nyári Zoltánnal, mert neki profi módszerei vannak a makacs dugulások ellen is.