Energetikai tanúsítvány rendelés
Energetikai tanúsítvány rendelés

Már hosszú idő óta próbál megszabadulni kisebb-nagyobb méretű ingatlanjától, de valami miatt nem jön össze? Ha így van, akkor érdemes a hivatalos iratok részét is áttekinteni, hogy biztosan ne hiányozzon semmi.

Az energetikai tanúsítvány a lényeges iratok egy igen jelentős részét képezi, mivel anélkül nem adható el semmilyen lakás 2012 óta Magyarország területén.

Azonban nemcsak a hivatalos fele miatt ajánlott, hanem a lényeges adatok tisztázása érdekében is, mivel tartalmazza az energiafelhasználással kapcsolatos tudnivalókat, illetve azokat a felújítási és korszerűsítési javaslatokat, amelyeket szükséges elvégezni a beköltözés után.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy ne csak az energetikai tanúsítvány minősége, hanem a szakemberek hozzáállása is barátságos meg segítőkész legyen, akkor válassza a http://www.e-tanusitas.eu/ oldalt, ahol arra is van lehetőség, hogy meggondolja magát és visszavonja a leadott rendelést, bár remélve, hogy erre nem lesz szükség, hiszen lassan elkerülhetetlenné válik.