arany fülbevaló bedugós

Arany fülbevaló bedugós

Egy fülbevaló bármilyen alkalomra ideális választás, mint kiegészítő. Vannak olyan bizsuk, amelyek kortól függetlenül mindenkinek jól állnak, de az arany ékszerek használata tagadhatatlanul mutatósabb külsőt adnak a viselőjének. Az egyszerű vagy köves arany fülbevaló bedugós és francia záras változatai például nagyon kedveltek.

Illenek minden nyaklánchoz, karperechez. Már keresztelőre is rendszeresen vásárolnak ilyen modelleket, ebben az esetben kimondottan előnyössé válik az arany fülbevaló bedugós zártípusa. Modellek szempontjából széles választék kapható a honlapunkon is, hiszen van itt pici elefánt, szív, cseresznye, de még kagyló formájú is.

Kedvelt a gyöngy és pötty alakú arany fülbevaló bedugós zárral, valamint a kövekkel kialakított típusok. Cégünk mindegyik fülbevalója 14 karátos aranyból készül, amit akciósan is be tud szerezni. Remek ajándék születésnapra, karácsonyra, legyen szó szerelmespárokról vagy családtagokról. Az általunk forgalmazott modellek személyesen is megtekinthetőek a budapesti üzletünkben.