Szakszerű ablak beépítés
Szakszerű ablak beépítés

Bosszantó dolgok a tél folyamán is megtörténhetnek, betörhet az ablakkeret, a hidegtől szétroppanhat a párkány. Az ablak beépítés komoly szakértelmet igényel, az állandó hideg-meleg hatásra a nyílászárók állandó mozgásban vannak.

Ha ezeket a mozgásokat nem ismeri, aki szereli őket, akkor a nyílászárók kereteiben olyan feszültségek keletkezhetnek, amelyek egy pár éves használat után repedésekhez vezethetnek. Ez a jelenség a legmodernebb profilokra is érvényes, függetlenül attól, hogy hány kamrás.

Ezért az ablakok, ajtók cseréjénél nemcsak a profil minősége fontos, hanem azok az emberek is, akik beszerelik az idomokat. Az ablak beépítés egy nehéz mesterség és hosszú éven keresztül, rengeteg gyakorlati tapasztalattal sajátíthatóak el a fogások. Mint minden mesterségben, itt is a gyakorlat a legfontosabb. Persze az ember a hibákból sokat tanulhat, de amikor a hibák az ügyfél kárára történnek, az nem elfogadható. Ezért az ablak beépítés folyamatát csak többéves tapasztalattal rendelkező csapattal érdemes elvégeztetni.