Lemezszekrény
Lemezszekrény

Az átlagemberek az értékeiket biztonságosnak gondolt kis zugokba rejtik el a lakásukba, hogyha valaki keresné azokat, ne találja meg. Ezeket a helyeket viszont a legtöbbször nevetségesen könnyű megtalálni. Az egyik viszonylag olcsó módja az értékek biztonságba helyezésének, a lemezszekrény beszerzése.

Legtöbbször acélból készült, több ponton záródó tároló helyről van szó. Viszonylag kedvező áron lehet hozzájutni és jóval nagyobb biztonságot nyújt, mint az ágy alá dugni a tárgyakat.

Annál is inkább, mert ezeket a szekrényeket oda lehet rögzíteni a falhoz vagy a földhöz. Így megakadályozható, hogy az illetéktelen behatoló elvigye a szekrényt. Az ilyen lemezszekrény ideális a család fontos dokumentumainak a tárolására.

Akár arra is felhasználhatja, hogy a gyermekei elől olyan tárgyakat elzárjon, amelyekhez tilos hozzájutniuk vagy csak ideiglenesen von el tőlük valamit. A lemezszekrény felhasználása tehát nagyon sokrétű lehet. Szerezzen be egyet Ön is az otthonába! A beszereléséről és használatáról a forgalmazó részletesen tájékoztatja Önt.