cumisüveg sterilizáló

Cumisüveg sterilizáló

A babák szervezete még nem elég ellenálló a különböző baktériumokkal és vírusokkal szemben, ezért nagyon oda kell figyelni, hogy mivel kerülnek kapcsolatba. Különösen azokra a dolgokra kell odafigyelni, amiket a szájukba vehetnek, mint például a cumi és a különböző rágókák, hiszen ezek által még nagyobb veszélynek vannak kitéve.

Éppen ezért, a cumisüveg sterilizáló az első időszakban óriási segítséget nyújthat a számunkra, hiszen a neve ellenére, ezzel nemcsak a tej és tea elfogyasztásához szükséges eszközök szabadíthatóak meg a szennyeződésektől, hanem gyakorlatilag bármi, ami belefér és persze bírja a hőt.

Vagyis mindenféle olyan eszköz betehető a cumisüveg sterilizálóba, ami a fogzás alatt használatos és amit csak úgy „szórakozásképpen” szeret rágni a baba. Sőt, a mellszívó alkatrészei is fertőtleníthetőek ezzel. Igény szerint lehet választani mikrós és elektromos cumisüveg sterilizáló modellek közül, tehát nem jelenthet akadályt, ha valakinek például nincs mikrohullámú sütője vagy nem szeretné azt erre a célra használni.