A vitaminok jelentősége
A vitaminok jelentősége

A szervezetünk általában képes leküzdeni a különböző enyhébb betegségeket, viszont időnként segítenünk kell neki olyan termékek fogyasztásával, amelyek erősítik az ellenálló képességet. A vitaminok fogyasztása időnként nagyon szükséges, főleg télen, amikor könnyen megfázhatunk.

Ezek a termékek nem vénykötelesek, szabadon megvásárolhatóak a patikákban. A vitaminok számos élettani folyamathoz nélkülözhetetlenek. A C-vitamin például növeli a szervezet ellenálló képességét a megfázás, influenza, nátha esetén.

De fontos szerepet játszik a hormonok előállításában, a vas felszívódásában, csontok, fogak, porcok felépítésében, a sebgyógyulásban, valamint a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartásában is.

A vitaminok megvásárlásának legegyszerűbb és legkényelmesebb módja az, ha online patikában szerezzük be a termékeket, hiszen így nem kell sorban állni a zsúfolt gyógyszertárban, ráadásul a megrendelt terméket rövid időn belül átvehetjük az otthonunkban. Ha Ön is szeretne online vásárolni, látogassa meg a www.kamillapatika.com weboldalt!