Digitális karóra
Digitális karóra

Az óra sokszor öltözékünk csodálatos kiegészítője lehet. Manapság rengeteg modell közül válogathatunk. Vannak sportosak, analóg órák, búvár órák és digitális karóra is létezik. Ha szeret Ön internetről vásárolni, lépjen fel az orashop.hu webáruházba és tekintse meg a széles órakínálatot.

A cég kizárólag neves, külföldi márkák minőségi óráit forgalmazza, jó, megfizethető áron. Megtalálhatóak itt a Calvin Klein óráktól kezdve a Fossil órákon keresztül az Escada márka termékei is.

A Touch Blue női digitális karóra Swatch márkájú, nagyon trendi és nagyon fiatalos a kialakításának és az élénk kék színének köszönhetően. Digitális kijelzővel, műanyag tokkal rendelkezik. A tok formája kerek és színe kék. A szíj anyaga szilikon. A Swatch digitális karóra nagyon népszerű, jó minőségének köszönhetően időtálló.

Ez az óra a webáruházban fehér színben is megrendelhető. Sportos, divatos ruházathoz kiválóan passzol. Kattintson az orashop.hu oldalra és ismerje meg közelebbről a többi, márkás terméket is, kiválasztva az Ön stílusához legmegfelelőbbet.